NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Union Radler Isotonic
 · Nagradne igre

Še dobro, da je tukaj Toni. Ga poznaš? Union Radler 0.0 ISOTONIC - za prijatelje, Toni.


Union Radler 0.0 ISOTONIC je mešanica iz 0.0 piva in osvežilne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija, cinka in vitaminov B. Odličen je za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali rekreativnem športu, ko naše telo potrebuje osvežitev z manj sladkorja ter dodanimi minerali in vitamini.

Še dobro, da je tukaj Toni. Na pomoč bo priskočil našim moderatorjem, ki bodo v naslednjih dneh opravljali nore športne izzive. Katere? To boš povedal ti.

Si želiš videti Tima Koresa in Ano Praznik, kako med vodenjem programa skačeta s kolebnico? Bi rad slišal, kako poje Anabel, medtem ko dela stojo? Izpolni spodnjo prijavnico in jim postavi ISO IZZIV!

PS: Ga želiš preizkusiti tudi ti? Poišči nas na ulicah Ljubljane, Maribora in Kopra, med 23. in 25. junijem.

Union Radler 0.0

Union Radler 0.0 Isotonic je mešana pijača iz 0.0 piva in osvežilne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija in cinka in vitaminov B.

Namenjen je za regeneracijo po intenzivnem profesionalnem ali rekreativnem športu, ko naše telo potrebuje osvežitev z manj sladkorja in dodanimi minerali in vitamini B, magnezijem in cinkom. Vitamina B3 in B12 ter magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij prispeva k delovanju mišic. Cink ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin.

Dobro počutje dosežemo z raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravim načinom življenja.

Nagradne igre